Fotoclub Borger-Odoorn

Fotoclub Borger-Odoorn

Fotoclub Borger-Odoorn (FCBO) is een club voor hobbyfotografen. De website van FCBO is helaas op dit moment niet meer online. Er wordt aan gewerkt. We hebben daarom ook een Facebookpagina aangemaakt: Fotoclub Borger-Odoorn Facebook.

De clubavonden zijn twee keer in de maand in het Hunzehuys in Borger. Meestal de tweede woensdag en de vierde dinsdag. Op  woensdag is het programma divers. Dit kan een spreker zijn, bijvoorbeeld een gepassioneerde fotograaf of we houden een doe-avond waarbij een bepaalde techniek aan de orde komt. Op dinsdag is er een fotobespreking waarbij er een foto van de maand wordt gekozen uit de aangeleverde foto’s van de leden. De onderwerpen voor de fotobesprekingen worden aan het begin van het jaar in het programma bekend gemaakt. Naast de clubavonden proberen we elk jaar een paar leuke excursies in het programma te krijgen waar de leden vrijwillig aan kunnen deelnemen.

Voor vragen of aanmeldingen kun je een bericht sturen naar de secretaris.

Ook belangstelling?

Het Hunzehuys heeft alle voorzieningen en is erg geschikt voor verenigingen, stichtingen of anderen die op zoek zijn naar ruimte, faciliteiten en een centrale plek in de gemeente Borger-Odoorn. Neem gerust eens contact met ons op.