Verenigingen

Verenigingen in Het Hunzehuys

Het Hunzehuys is het centrum voor een groot deel van het verenigingsleven. In verschilende ruimten kan goed tegemoet gekomen worden aan de wensen van de diverse verenigingen.

Van belang is dat al het verenigingsleven en alle vrijwilligersactiviteiten Het Hunzehuys kunnen gebruiken zonder huur te betalen; wel dienen er twee consumpties gebruikt te worden. Huur dient betaald te worden bij gebruik van ruimten door professionele organisaties en als er sprake is van “commerciële activiteiten” (bijv. als er sprake is van docenten met betaling van lesgelden).

Zie verder het overzicht van Verenigingen welke zelf de hier gegeven informatie verzorgen.

Ook belangstelling?

Het Hunzehuys heeft alle voorzieningen en is erg geschikt voor verenigingen, stichtingen of anderen die op zoek zijn naar ruimte, faciliteiten en een centrale plek in de gemeente Borger-Odoorn. Neem gerust eens contact met ons op.

 

Ook belangstelling?

Het Hunzehuys heeft alle voorzieningen en is erg geschikt voor verenigingen, stichtingen of anderen die op zoek zijn naar ruimte, faciliteiten en een centrale plek in de gemeente Borger-Odoorn. Neem gerust eens contact met ons op.