Zaal huren

Welke ruimtes zijn er?

Als u binnenkomt komt u gelijk het klein-café, het centrale ontmoetingspunt in Het Hunzehuys. Een gezellige ruimte met een ruime bar, waar u voor drankjes en hapjes terecht kunt. Ook op de begane grond is theaterzaal ‘de Karekiet’. Een bijzondere zaal: overdag speelzaal voor de scholen en de peuterspeelzaal, ’s avonds en in het weekend ruimte voor uitvoeringen en voorstellingen. Een deel van de gang én de tribune die zich daar bevindt kunnen gekoppeld worden aan de zaal zodat een ruimte voor ruim 150 personen ontstaat.

De dorpszalen

Naast het klein-café en de theaterzaal treft u verder de volgende zalen:

  • de Watersnip en de Grutto, respectievelijk 50 en 65 m2 groot
  • de grote zaal de Zwaan van 80 m2, te koppelen aan de Kleine Zwaan van 35 m2.
  • De biljartzaal de K(n)eu, met nog een vergaderzaal van 30 m2
  • Twee muziekruimten, extra geïsoleerd, de Rietzanger en de Tureluur, beiden 30 m2.
  • Jeugdsoos het Kippenhok van 55 m2.
  • En nog een kleine ruimte voor boetseren e.d.: de Kleiduif van 20 m2.

Wilt u ook gebruik maken van de zalen?

Voor commerciële activiteiten en activiteiten van buiten Borger wordt een huurprijs gevraagd die varieert, naar grootte van ruimte, van 20,- tot 50,- per dagdeel. Het verenigingsleven kan van Het Hunzehuys zonder huurprijs gebruik maken, al wordt men dan wel geacht twee consumpties af te nemen. Helemáál voor niets kan het niet.

Faciliteiten

Gebruikers van het gebouw kunnen ook, tegen geringe vergoeding, gebruik maken van diverse faciliteiten als beamer, geluidsinstallatie met microfoon, een podium met zeer goede verlichting in de Karekiet e.d.