Kunstroute KKBO 2019 in het Hunzehuys

Kunstroute KKBO 2019 in het Hunzehuys

Het KunstKollektief Borger-Odoorn (KKBO) is in 2010 opgericht en is sinds 2019 een stichting. Zij vormt een podium voor ca. 40 actieve en betrokken kunstenaars, zowel professionals als amateurs. Het betreft kunst in de breedste zin van het woord.

De kunstroute, voorheen “open atelierroute” genoemd, is de belangrijkste activiteit van KKBO. Dit jaar wordt met trots voor de tiende keer de kunstroute georganiseerd. Op diverse locaties in 12 verschillende dorpen en met maar liefst 36 deelnemende kunstenaars en enkele “gastkunstenaars” ben je van harte welkom om hun werk in hun atelier of op een andere plek te bewonderen, onder meer in Het Hunzehuys:

Natuurlijk kun je om een toelichting vragen naar hun aanpak, motivatie en techniek. Desnoods maak je later nog een afspraak met een aansprekende kunstenaar. Je kunt de deelnemers herkennen aan de gele vlag met ons KKBO-logo.

De feestelijke aftrap van de kunstroute is op vrijdagavond 11 oktober van 19.30 tot 22.30 uur in de Oringermarke, Hoofdstraat 9, Odoorn.

Op onze website kunstkollektiefborger-odoorn.nl en op onze Facebookpagina vind je meer informatie.

Donaties aan de stichting stellen we bijzonder op prijs. Meer informatie hierover kun je vinden op de website.

U bent van harte welkom in Het Hunzehuys op 12 en 13 oktober van 11.00 – 17.00 uur.

Ook nieuws voor het Hunzehuys

Stuur uw bericht naar ons op en wij kijken of deze geplaatst kan worden.