Actueel

Albert Hutten over ambulancehulpverlening

Op 6 december a.s. organiseert Albert Hutten een voorstelling over ambulancehulpverlening.

nieuws alberthutten 600

Albert Hutten maakt voorstellingen rond gebeurtenissen waar hij in terechtkomt. Daarmee geeft hij een kijkje achter de schermen van zijn werk als hulpverlener. ''Het publiek stelt het op prijs de verhalen in openheid aan te horen, waardoor er een zekere breekbaarheid zichtbaar wordt. Dat was best een lastige opgave, want hoe maak je een voorstelling over zaken als leven en dood, kanker, plotseling noodlot... waar je als professional dagelijks mee te maken krijgt. Het doel blijft om de mensen iets mee te geven.'' De verhalen en aanvullende liedjes moeten het werk doen! Serieuze scènes worden afgewisseld met (pop)songs en humoristische fragmenten. Je gaat beslist onder de indruk weer naar huis.

nieuws alberthutten 2 600

De toegang is gratis, aan het einde van de avond is er een inzameling voor serious request.

Er zijn 30 plaatsen beschikbaar.

De aanvang is om 20.00 uur.

Meer informatie vindt u op alberthutten.nl

Aanmelden kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of hier bij de bar van het Hunzehuys.

0
0
0
s2sdefault
Wij gebruiken cookies op onze website voor statische gegevens. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok