Actueel

Verbeter je gezondheid met Isabel Sips

Energie is de basis van alles. Jouw energie is bepalend voor je eigen fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid.

Wil jij bewust(er) worden van hoe je eigen energie werkt? En van hoe je gedachtes en emoties je energie en gezondheid beïnvloeden?

Kom naar de lezing van Isabel Sips!

Dinsdag 27 november 19.30 uur – Hunzehuys Borger

  • Bijdrage deelname lezing: € 5,- p.p.
  • Extra optie: Korte persoonlijke healingsessie na lezing: € 10 p.p.
  • Aanmelden bij Bjelke Debruijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-10675074

Lezing Isabel Sips 400

Isabel Sips

Docent en energetisch therapeut voor bewustwording, vitaliteit en gezondheid.

“Ik ben ervan overtuigd dat energie de basis is van alles. Hiermee omgaan zie ik als toevoeging in ieders leven.”

Achtergrondinformatie: isabelsips.nl / lezingborger

 

0
0
0
s2sdefault

Albert Hutten over ambulancehulpverlening

Op 6 december a.s. organiseert Albert Hutten een voorstelling over ambulancehulpverlening.

nieuws alberthutten 600

Albert Hutten maakt voorstellingen rond gebeurtenissen waar hij in terechtkomt. Daarmee geeft hij een kijkje achter de schermen van zijn werk als hulpverlener. ''Het publiek stelt het op prijs de verhalen in openheid aan te horen, waardoor er een zekere breekbaarheid zichtbaar wordt. Dat was best een lastige opgave, want hoe maak je een voorstelling over zaken als leven en dood, kanker, plotseling noodlot... waar je als professional dagelijks mee te maken krijgt. Het doel blijft om de mensen iets mee te geven.'' De verhalen en aanvullende liedjes moeten het werk doen! Serieuze scènes worden afgewisseld met (pop)songs en humoristische fragmenten. Je gaat beslist onder de indruk weer naar huis.

nieuws alberthutten 2 600

De toegang is gratis, aan het einde van de avond is er een inzameling voor serious request.

Er zijn 30 plaatsen beschikbaar.

De aanvang is om 20.00 uur.

Meer informatie vindt u op alberthutten.nl

Aanmelden kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of hier bij de bar van het Hunzehuys.

0
0
0
s2sdefault

Super Bingo Avond

Super Bingo Avond

Wij spelen elke 3e donderdag van de maand Bingo, aanvang 19.30 uur.

 

bingo

Super Bingoavond!

 

Locatie: MFA Het Hunzehuys, in het Buurthuis

Telefoon: 0599-820995

Aanvang: 19.30 uur

Deelname: € 5.00 per boekje

Met als extra spelen we ook nog Superrondes om mooie prijzen!

 

0
0
0
s2sdefault

Jubileumshow Vogelvereniging Kleurenpracht

Ter viering van het 50-jarig jubileum van Vogelvereniging "Kleurenpracht" Borger, wordt van 24-26 november 2017 een jubileumshow georganiseerd in Het Hunzehuys te Borger.

In zaal De Zwaan showen leden van vogelverenigingen uit Borger, Gieten, Nieuw Buinen en Odoorn in totaal 333 vogels. De verenigingen hebben gezocht naar een oplossing om een impuls te geven aan deze speciale show, waardoor een grotere verscheidenheid aan vogels aanwezig kan zijn. Dat dit is gelukt blijkt uit dat er in Gieten meer inzenders en vogels waren op hun eerder gehouden show. Er is op de show een grotere inbreng mede dankzij de leden uit Gieten en daardoor ook een mooie gevarieerde collectie vogels en voor de bezoekers een mooie show.

Op de show zijn eigen kweek vogels te bewonderen in allerlei soorten, zoals 57 kleurkanaries waaronder de traditionele kleurslag geel, maar ook kanaries, mozaïek en vogels met pigment (tekening). Verder zijn er 48 postuurkanaries o.a. gloster consort (gladkop) en corona (met kuif), fife fancy’s (model knikker op een ei). Ook zijn er 59 tropische vogels o.a. gouldamadines, diverse mooie kleuren, 57 zebravinken, en japanse meeuwen, zilverbekjes, driekleurglansspreeuwen, kleine en grote parkieten, en o.a. ook agaporniden, bourkes, turquoisine, gustavi, tiricaparkiet, lori van de blauwe bergen, europese cultuurvogels, Californische kuifkwartels, diamantduifjes en nog vele andere soorten. Mede dankzij de leden van speciaalclubs voor kanaries, zebravinken, grasparkieten en vruchten en insecteneters, beschikken de verenigingen over een goede kwaliteit aan vogels.

Donderdag 23 november wordt er gekeurd bij kunstlicht door 5 keurmeesters van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

Vrijdagavond 24 november om 20.00 uur wordt de opening verricht door burgemeester Seton, die tevens de bondsprijzen gaat uitreiken. De Kampioenen worden bekend gemaakt en vanaf de opening is een ieder van harte welkom op de tentoonstelling. De vogels kunnen worden bezichtigd op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 15.00 uur.

Tijdens de "Koffiemorgen", zondag om 11.00 uur, worden 5 jubilarissen gehuldigd die 40 en 50 jaar lid zijn van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers, en waarvan er één lid oprichter is van Kleurenpracht Borger. Tevens worden dan de verenigingsprijzen uitgereikt. Tijdens de "Koffiemorgen" biedt de vereniging de bezoekers een kop koffie aan met koek.

Wilt u meer weten over de verenigingen Borger, Gieten, Nieuw Buinen en Odoorn of de vogelliefhebberij in het algemeen, breng dan een bezoek en kom meer te weten over:

  • Hoe moet ik vogels houden en kweken
  • Hoe zit het met de voeding van deze vogels
  • Welke aandacht verdienen zij

 

Datum: 24, 25 en 26 november 2017

Locatie:  MFA "Het Hunzehuys" te Borger, zaal "De Zwaan"

Parkeren: Er is ruime parkeergelegenheid achter sporthal De Koel

Geopend: Vijdag 20-22 uur, zaterdag 10-17 uur, zondag 10-15 uur

Toegang: Gratis

 

 

0
0
0
s2sdefault

Super Bingo Avond

Super Bingo Avond

Donderdag 16 november 2017, aanvang 19.30 uur.

Vanaf nu spelen wij elke 3e donderdag van de maand Bingo.

 

bingo

Super Bingoavond!

 

Aanvang: 19.30 uur

Deelname: € 5.00 per boekje

Met als extra spelen we ook nog Superrondes om mooie prijzen!

 

0
0
0
s2sdefault
Wij gebruiken cookies op onze website voor statische gegevens. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok